Början på en liten sak jag skriver för skojs skull. :) Kommentera gärna vad ni tycker! :D

Han såg på henne, och sedan så ropade han upp henne på scenen. Hon stod lyckligt bredvid honom och såg på medan han sjöng. Han vände sig mot henne och sjöng till henne, och hon trodde inte att det fanns någon lyckligare person i hela världen. 

Han såg på henne hela tiden medan han sjöng. Det var hennes favoritlåt, och hon var lycklig över att hon fick stå där medan han sjöng. Hon ville inte att låten skulle ta slut, men till slut så gjorde den det.

När den var slut så såg han på henne. Hans bruna ögon såg in i hennes blåa, och han strök henne över det blonda håret. Hon vågade knappt sträcka fram handen och stryka hans bruna hår, men hon lyckades. Han log mot henne, och sedan så vände han sig till publiken igen.

–        Jag har varit i många olika länder, men jag har aldrig någonsin sett en så hör vacker flicka förut, sa han.

Hon var överlycklig. Inget kunde förstöra det här ögonblicket…

 

… förutom väckarklockan.

Nelly sträckte ut sin arm och stängde av väckarklockan, och sedan så sträckte hon på sig. Hon såg på nattduksbordet. Där, i en ram med hjärtan, så fanns det en bild på Justin. Justin, som hade varit hennes idol länge. Justin, som hon var kär i.

Nelly slöt ögonen och tänkte på drömmen. Hon önskade att verkligheten kunde vara så. Att Justin en vacker dag skulle kalla upp henne på scenen. Hon skulle gå upp dit utan att tveka, och sedan så skulle Justin säga att hon var den vackraste tjejen i hela världen. Det skulle vara perfekt.

Men Nelly visste att det var omöjligt. Justin bodde i Amerika, medan hon bodde i Sverige, och hon skulle aldrig få träffa honom, det var hon säker på.

–        Upp med dig, ropade hennes mamma.

Nelly suckade och reste sig från sängen.

–        Jag kommer, ropade hon tillbaka.

–        Det är bäst det. Skolan börjar snart.

När Nelly hade kommit ut ur rummet så gick hon in i köket och började göra i ordning frukost.  Hon bredde Nutella på två mackor som hon lade på ett fat, och sedan så tog hon ut juice från kylen och hällde upp i ett glas.

Medan hon åt så drömde hon om Justin, och hon drömde medan hon dukade av och satte in disken i diskmaskinen.

När hon gick till skolan så lyssnade hon på hans musik i sin iPhone, och hennes kärlek växte för varje ton och varje ord som han sjöng. Hon nynnade, och om det fanns personer som vände sig om när hon gick så brydde hon sig inte om dem.

Väl framme vid skolan så träffade hon sina vänner, och när första lektionen började så gick de suckande in.

Nelly satt hela lektionen och dagdrömde, och när den äntligen var slut ur så gick hon lättad ut ur klassrummet.

 


Kommentarer
Postat av: Nelly Wittzäll

AWW, Sabina har gjort den till mig, hihi <3 ^^

2010-11-14 @ 20:45:06
URL: http://neily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0