Måndag igen. -.-

Förlåt att jag inte har uppdaterat på länge, men jag har haft en hel del att göra. Jaja, här kommer en liten sammanfattning av vad som har hänt sedan jag bloggade senast.

Jag kom inte vidare i Idol, men jag känner mig rätt nöjd ändå. Jag hade mod nog att ställa mig i kön med de sökande, och jag hade tålamod nog att stå där i 7-8 timmar. Trots att jag bara sjöng i kanske en halv minut så var det värt det.
De sa i alla fall inte att jag var helt kass, utan de sa att jag skulle komma tillbaka nästa år istället. :)

Förra året så gjorde jag en överenskommelse med mig själv om att jag skulle göra klart minst en bok varje år, och att deadlinen skulle vara tolvslaget på nyårsafton. Den boken som jag skrev klart nyårsaftonen 2009 blev inte så bra, och det beror antagligen på att jag bestämde det typ i november, och då var jag bara halvvägs med en bok. Dessutom så var jag lat och skrev inte så mycket förrän jag blev tvungen till det eftersom jag inte skulle kunna hålla min "överenskommelse" annars.
Men i år så har jag redan skrivit klart en bok, så det blir nog två färdiga böcker i år. :P Jag ska försöka att fokusera på de böckerna som jag började skriva på först, och det känns som om det går bra. :)

Snart ska jag antagligen skicka in den senaste boken till ett bokförlag. Jag gjorde det med den första som jag skrev klart, men jag fick ett nej. Jag hoppas att det går bättre den här gången. :) Jag tänker inte ge upp när det gäller den här boken, utan jag ska göra som J.K Rowling : Skicka in och skicka in tills den blir utgiven. Jag känner att den här boken är bättre, och det är den som jag är mest stolt över, och mest nöjd med. :)

Ha det bra!

///

Sabina


Imorgon gäller det.

Jag är nervös som in i helvete, och ändå så är det inte idag som jag ska göra audition. Men jag är fortfarande nervös. Och när jag kollade på Talang så såg jag en liten textremsa där det stod "Är du vår nya Idol? Kom till Svenska Mässan i Göteborg imorgon klockan 10."
Jag kunde knappt andas när jag såg den.

Jaja, det får gå som det går imorgon. Men nu ska jag sova snart så att jag orkar gå upp tidigt.



Ha det bra!

///


Sabina

HJÄLP!!!

Jag sa ju att jag skulle söka till Idol 2011, men nu har jag ändrat mig. Jag ska söka till Idol 2010.
Det är audition på lördag, idag är det torsdag, och jag vet inte vad jag ska sjunga! Jag har ingen aning!
Så jag behöver hjälp med två saker:

1. Vad ska jag sjunga?

2.Hur ska jag få ner nervositeten?

Jag brukar inte vara nervös, men det är är ju ändå en såpass stor grej. Jaja, jag får tänka. Jag har ju trots allt två dagar på mig.

Funderingar.

Min kompis säger att jag ska söka till Idol. ;) Jag funderar på att göra det, men i så fall så blir det till Idol 2011. Men frågan är vad jag i så fall skulle sjunga på auditionen. XD

Vad tycker ni? Ska jag söka, och vad ska jag sjunga i så fall?

Ha det bra!

///

Sabina

Onyttig. :P

Haha, det gick inte så bra med att lägga sig innan midnatt. Men jag lade mig i alla fall innan klockan 1, och jag somnade innan 2. :)

Idag känner jag mig så onyttig som man bara kan vara. Jag har knappt varit ute på hela dagen (förutom när jag köpte mat) och jag har suttit hela dagen vid datorn. Och just nu så äter jag godis och dricker någon sorts egenkomponerad blandning med O´Boy, socker och honung. Dessutom så toppade jag det hela med lite grädde. :P

Jaja, nu ska jag fortsätta sitta här och njuta av livet. ;)

Ha det bra!

///

Sabina

Sabina Olsson ska för en gångs skull lägga sig innan midnatt.

Klockan är 11 på kvällen, och jag tänker försöka att somna senast vid midnatt. Hur bra det nu går. XD Men allvarligt talat så tror jag att jag behöver det. Jag är såpass trött nu. Om inte annat så får jag läsa Bibieln tills jag somnar. XD

God natt!

///

Sabina 

Påskafton.

Påskafton. En av de saker jag inte fattar med påsken. Jag menar, varför ska man fira att Jesus dog? Nej, tacka vet jag judendomen. De firar i alla fall något vettigt tycker jag. Jag menar, att de fick gå ut ur Egypten verkar vettigare än att Jesus dog. I alla fall när man firar det.
Samma sak med långfredagens namn på engelska. Good Friday? Vad är det för bra med att Jesus dog? *Suck*

Jag funderar på att läsa Bibeln från början till slut. Inte för att jag är troende, utan för att det skulle vara interessant. Speciellt att läsa Nya Testamentet, som jag är mest skeptisk till. Haha, jag känner mig inte som en riktig kristen när jag säger det, men jag ska ändå gå ur Svenska Kyrkan, så....

Jaja, jag hoppas att jag inte somnar när jag läser Bibeln. XD Haha, det blir i alla fall bra nattläsning. ;)

Ha en bra kväll/natt och GLAD PÅSK!

///

Sabina

Jaha, då är man svenskalärare. :P

Japp, jag är svenskalärare. XD Inte på riktigt, utan jag lär ut svenska till en tjej från Österrike. :) Det är kul.

Ha en bra kväll/natt!

///

Sabina

Aprilskämt. ;)

Haha, jag varnade min kompis igår att hon inte skulle lyssna på alla galna saker som jag sa, men ändå så gick hon på det när jag sa att de skulle bygga en swimmingpool vid skolan. XD
Sen försökte jag köra samma skämt med en lärare, men det gick inte bra. XD

Har ni lurat någon?

Ha en bra dag!

///

Sabina

Slut på första april.

Jaha, så var första april slut för i år. Jag lyckades lura en (eller två ;) ) person (/er). ;) Mer om det i morgon. Nu är jag alldeles för trött. *Gäspar* Jag ska försöka skriva lite innan jag somnar.

Ha en bra natt och glad påsk!

///

Sabina


PS. Jag kanske ska lägga ner bloggen och sluta med alla sidor på internet som jag håller på med.

DS. Ni som trodde på det: April april. XD


Jag och Sömn är inte bästa vänner direkt. Kanske det är därför som Trötthet försöker att bli min vän.

Utvecklingssamtalet igår gick bra. Jaja, om man bortser från lite småsaker som kändes mindre smickrande. :P

Igår försov jag mig, och idag ville jag inte riktigt gå upp. Jag är säker på att det är på grund av att jag inte sover så bra. :S Och det leder till att jag är trött i skolan. -.- Som idag.

Jag var trött senste lektionen, och det var inte speciellt bra med tanke på att jag inte kunde göra uppgiften. -.- Jaja, jag får göra den hemma.
Jag är lite trött nu, och jag är säker på att jag kommer att somna på Italienskalektionen. -.-
Dessutom så har jag glömt Italienskaboken hemma. :P Jaja, jag får väl göra så gott jag kan. ;)

Ha en bra dag!

///

Sabina


RSS 2.0