Jag hatar att försova mig. -.-

Ja, jag hatar verkligen att försova mig. Speciellt så mycket som jag gjorde idag. -.-
Väckarklockan ringde vid 6 på morgonen, och då vaknade jag. Men sedan så somnade jag om, och vaknade vid halv 10-10-tiden. -.- Och det ledde till att jag missade den enda lektionen som vi hade idag. -.-
Snacka om att det här inte är min dag. -.-
Jag har dessutom utvecklingssamtal, och även om jag är säker på att läraren inte kommer att säga något dåligt så är jag naturligtvis nervös.
Jaja, ja får ta det som det kommer. Whatever will be, will be.

Ha en bra dag!

///

Sabina

Alexander Rybak är fortfarande den mest korkade norrmannen. :P

Alexander Rybaks näst senaste status på Facebook:

"Japan is lovely! Here they have vodka, only they call it "sake", them silly jokers. We are touring in a bus that looks very much like a ball room, with guirlandes and such! I feel like pimp in that bus. They also have a machine that cleanes your private parts, although I havent tried it yet. They even have asian girls here in Japan! :)"

Läs sista meningen så förstår ni vad det är som jag tycker är korkat. :P
*Suck* Japan är en del av Kinda, smartass. :P

Jaja, nu ska jag gå och lägga mig i alla fall. :)

Godnatt.

///

Sabina

Måndag igen. -.-

Jaha, då sitter man i skolan igen efter en skön helg som gärna skulle ha kunnat fortsätta i all evighet. ;)
Jag var på TUR-mässan igår, och det blev en tung historia. Bokstavligt talat. ;) Jag var där med min mamma, och vi plockade  på oss broschyrer med fakta om alla möjliga länder. ;) Tur att vi inte ska till alla länderna på en gång, för då hade jag varit tvungen att ta ledigt från skolan i ett år (minst). XD

En av de få saker att se fram emot den här veckan är att påsklovet börjar på fredag. :D
Jag får tillbringa veckan med att tänka ut vad jag ska göra under påsklovet. ;) Och så ska jag hinna med att skriva lite också. ;)

Ha en bra måndag!

///

Sabina

Vad kan man hitta på nu då? ;)

*Sjunger* Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nu?

Jag vet att det där är introt till den tecknade Pippi Långstrump-serien, men jag gillar den. Jag brukar gilla barnsånger  och liknande. XD Jag är galen, jag vet. XD

Läxorna är klara. Nu ska jag bara hitta på något att göra resten av helgen. ;) Jag kanske ska på den där Tur-mässan som mamma vill att jag ska följa med på. :)
Jaja, jag hittar väl på något att göra. Om inte annat så kan jag alltid skriva. ;)

Ha en bra dag!

///

Sabina

Research

En av de jobbigaste sakerna med att skriva böcker är att man måste göra research. -.-
Jag har ju precis skrivit klart en bok, men det finns saker som inte riktigt stämmer, och det är hur långt straff man får för ett visst brott (det finns en rättegång med i boken). Så nu blir det till att försöka få tag på en lagbok eller något liknande. -.-
Någon som vet en bra sida på Internet där jag kan kolla upp sånt?

Ha en bra dag!

///

Sabina

Norrmän är roliga. :P (Speciellt om de är födda i Vitryssland. :P )

Den åttonde mars så skrev Alexander Rybak (vinnaren av Eurovision Song Contest 2009) så här på sin status på Facebook :

"Congrats with the 8th of march, my lovely facebookies! :) My phone is dead after I fell in the aquarium last night. So could you please congratulate every woman you know from me? :) Yours, Alex"

Min första tanke var : Hur lyckades du falla i vattnet, Alex? XD
Och jag skrattar fortfarande åt det. XD
Nu så har vi Alexander Rybak-fans något nytt att skämta om. Förut så skojade vi mycket om ett tillfälle när Alexander Rybak skrev att han "satt i sin gröna pyjamas" i en kommentar till sin status. Sedan så skyllde han på sin hund Cindy, och sa att hon hade skrivit det. ;) Det ledde till skämt om gröna pyjamasar, och Cindy fick till och med en egen fanklubb, och vi började kalla henne smart. ;)

En annan av hans statusar som jag tycker är lite rolig är den som han skrev idag:

"How are you doing, my facebook friends? Do you get enough food? Are the facebookies treating you well? Are YOU treating THEM well? :) Just let me know.."

Det är sött att han bryr sig om sina fans, men jag tycker att raden där han frågar om vi får tillräckligt med mat var lite rolig. ;)
Jag skrev en kommentar där jag sa att jag mår bra och att jag får tillräckligt med mat, och att vi "Facebookies" behandlar varandra väl. Jag avslutade kommentaren med att fråga hur han mådde och om han hade en ny och fungerande telefon. ;) Dessutom så frågade jag om han hade torra kläder, eller om han hade fallit i vattnet igen. ;P

Vi svenskar säger ju gärna att norrmän är lite knäppa, och jag har alltid trott att den knäppaste norrmannen måste vara en helnorsk, med andra ord vara född i Norge och ha norska föräldrar. Men priset för knäppaste norrman måste gå till Alexander Rybak, som är född i Vitryssland och har vitryska föräldrar.
Alexander har gjort ganska knäppa saker, och mer knäppa saker lär hända. :P

Skola,skola,skola. Och Dropbox. ;)

Förlåt att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag nu, men jag har varit ganska upptagen med läxor och annat skolarbete. Men nu är jag tillbaka. :)
Igår laddade vi ner programmet Dropbox till våra laptopar, och jag passade på att ladda ner den till datorn hemma så fort jag hade kommit hem. Praktiskt med det programmet, eftersom man kan skriva en sak på en dator, och sedan så sparas det på den andra datorn också + att det sparas på Internet. :)

De senaste dagarna har varit ganska så händelselösa. Jag har gjort läxor, jag har rättat i min bok, och jag har hjälpt en kompis att skriva en berättelse. Hon och hennes klass skulle börja jobba med den efter påsklovet, men den är i stort sett klar redan nu. ;)

Ha en bra dag!

///

Sabina

Debatt! :)

Så var det dags att vara med i Debatt på TV igen. Programmet visas på SVT1 halv 10 om ni vill kollla. ;) Jag ska vara där med en kompis. :)
Jag var skittrött idag, men nu är jag pigg. :)

Ha en bra kväll!

///

Sabina


Respons

Idag så gav en lärare mig respons på boken som jag skrev klart för ett tag ett sedan. Han tycker att jag ska vänta minst två veckor, och sedan jobba med det som jag ska ändra, men jag kan inte riktigt vänta, utan redan nu så har jag börjat fundera på vad jag kan ändra, och hur jag kan ändra på det. XD

Ha en bra dag!

///

Sabina

Efter Finalen.

Igår så var det Final i Melodifestivalen 2010, och efteråt så kunde jag inte låta bli att undra: "Varför vann inte Eric Saade?". Det undrar jag fortfarande. Om ni frågar mig så är jag tveksam till om Anna kommer att kunna leda Sverige till seger. :/ Eric hade kunnat göra det, men Anna... Jaja, vi får hoppas på det bästa.

I väntan på Finalen.

Idag är det Final i Melodifestivalen, och jag hoppas att Eric Saade vinner. :) Det är inte bara jag som hoppas, utan jag känner några som bor utomlands som tycker att han är den bästa (och jag har visat dem "This Is My Life", som de dissade och sa var för tråkig). :)

*Sjunger till "Manboy"-melodin* Manboy, manboy. You can call him Manboy. I want him to go to Oslo. I know he will do things right, yeah. I know he can win.

Ha en bra dag!

///

Sabina

Sitter och cattar. ;)

Ibland så kan man inte prata vanligt med folk, utan man måste chatta med dem på MSN eller Facebook, trots att de är i närheten av en själv. Till exempel så brukar min lillasyster chatta med mig när jag sitter vid laptopen och hon sitter vid den andra datorn, som finns i mitt rum. ;) Och just nu så chattar jag med en klasskompis som inte ens sitter en halvmeter ifrån mig. :P

Ha en bra dag!

///

Sabina

Morgonstund har guld i mund. Eller kanske inte. :P

En liten rättning först angående det senaste inlägget. Jag TRODDE att jag hade publicerat ett tomt inlägg, men det visade sig att jag bara hade förhandsgranskat. :P Så går det när man är trött. XD

Nu är det morgon igen. Dags för en ny skoldag, trots att allt man vill göra är att dra täcket över huvudet, eller, som i mitt fall, skriva. Jag skulle mycket hellre vilja skriva än gå till skolan.
Vad tycker ni är en bra dag? Vad vill ni helst göra på dagarna?

Ha en bra dag!

///

Sabina

Oj! Haha! :P

Jag skickade ett tomt inlägg förut. XD Så går det när man glömmer skriva. XD

Jag vet att jag sa att jag skulle sova, men jag måste bara berätta det här först. :P

Deadlinen på läxans inlämning var 23:59, och vid 00:00 - 00:03-tiden så fick jag ett meddelande från min lärare som sa att hon hade rättat allas läxor. ALLAS läxor.
Det är nästan så att man undrar om lärarna sitter uppe på natten och rättar läxor. :P Fast vad vet jag, det kanske de gör. :P

Nej, nu ska jag sova. På riktigt den här gången. :P

Ha en bra natt, och sov gott!

///

Sabina

YAY! :P

Jag lyckades göra klart läxan i tid. Jag känner mig stolt. :P

På Facebook så såg jag nyss att en skolkompis hade gått med i en grupp som heter "Min religion förbjuder mig att göra läxor på alla dagar som slutar på G".  Hmmm... Man kanske skulle konvertera till den religionen. Då så skulle man i alla fall ha ett giltigt skäl till att inte göra läxorna. XD

Nu så konverterar jag i alla fall till religionen "sov". XD
Så godnatt allesammans. ::)

Ha en bra natt!

///

Sabina

Läxa sent på kvällen. :P

Ligger här i sängen med laptopen och gör en läxa (eller försöker i alla fall XD ). Läxan är att man ska skriva ett brev till en familj på typ 1700- / 1800-talet och berätta om ett land i nutid (det låter konstigt, jag vet ;) ). Läxan ska vara inlämnad 23:59 ikväll, och jag har knappt börjat på den. XD
Vi får hoppas att jag hinner klart med den, för annars så blir mina lärare inte glada.
Så nu är det bäst att jag sätter fart. ;)

Ha en bra natt!

///

Sabina

Musik och skrivande. Vilken underbar kombination. :)

Jippiee! Jag är äntligen klar med ännu en bok. Och den här boken tog ett år att skriva. Den första boken som jag blev klar med tog ett halvår, om ens det.
Nu kan jag unna mig lite avkoppling från skrivandet och lyssna på musik. :) Fast det kommer inte att dröja länge innan jag börjar skriva igen. ;) Jag har flera böcker att skriva. Bland annat så ska jag skriva en fortsättning på den boken som jag blev klar med. :)

Ha en bra kväll!

///

Sabina 

Sömnlös

Jag kan inte sova vid midnatt. Jag kan bara inte. Så jag brukar spendera tiden vid datorn till klockan tre eller något sådant. Jag brukar skriva, chatta, lyssna på musik, och liknande. Med andra ord, jag gör precis samma saker som jag gör på dagen, bara att jag gör det på natten.
Mitt rekord när det gäller att sitta uppe är sex på morgonen, men då så hade jag varit på bio och inte kommit hem förrän midnatt. Och då kan jag inte sova på en gång, så jag satt och chattade hela natten. ;)

Ha en bra natt!

///

Sabina

Efter Andra Chansen / I väntan på Finalen.

Andra Chansen är slut, och jag längtar till Finalen med stort F. Melodifestivalen är snart slut, och på lördag så får vi veta vem / vilka vi skickar till Oslo och Eurovision Song Contest, även känt som ESC. 
Vilka hoppas ni vinner Melodifestivalen? Svara i en kommentar. :)
Själv så hejar jag på Eric Saade, och det av flera anledningar. Han ser bra ut, sjunger bra, har den bästa showen och dansar skitbra. :)

Ha en bra kväll / natt!

///

Sabina




En bild på Eric. :)

:) 

Musik, musik, musik. Och skapande av ny blogg.

Snacka om musikalisk dag. ;) Det är Andra Chansen i Melodifestivalen ikväll, och idag så har jag bara lyssnat på musik.
Bland annat så har jag lyssnat på "What Else Is There?" av Röyksopp. Låten handlar om en kvinna som blev lämnad att dö på vägen efter att ha blivit påkörd.

http://www.youtube.com/watch?v=ADBKdSCbmiM&feature=fvst

Jag passade dessutom på att idag skapa en fanblogg om min favoritskådespelare Logan Lerman. För er som inte vet vem det är så kan jag säga att han är en amerikansk skådespelare som bland annat har varit med i "Percy Jackson och kampen Om Åskviggen",som hade svensk premiär 24 februari.

http://teamloganlerman.blogg.se/


Ha en bra dag!

///

Sabina


(Bild på Logan Lerman. Det är min favoritbild, och den bilden finns dessutom efter första inlägget i bloggen. :) )<3

Aj! Vad har hänt? :S

Aj aj aj.
Fråga mig inte varför, men av någon anledning så gjorde mina ben ont igår morse när jag vaknade. :S Det har gått över lite, men det gör fortfarande lite ont. :S
Jaja, jag får väl sitta ner resten av kvällen. ;) Inte för att det gör mig något. Jag kan använda tiden till att skriva så att jag blir klar med en bok någon gång. ;)

Ha en bra kväll!

///

Sabina

Äntligen inne i värmen! :)

Idag så var det idrottsdag i skolan. Inte så kul. :S
Man kunde välja vad man ville göra, och jag (och en del från min klass) valde vandring. Det var inte ett så jättebra val kanske, för det var verkligen iskallt. :S
Vi vandrade i två timmar, och jag längtade verkligen till skolan och värmen. :)
När jag kom tillbaka till skolan så var det bara att åka hem, och det var verkligen kallt. :S Snacka om att jag blev glad när jag kom hem. :)
Så nu ska jag slappa och skriva lite. :)

Ha En Bra Dag!

///

Sabina


Hej! Det här är jag!

Hej alla!
Jag tänkte att eftersom jag är ny bloggare så kanske jag ska tala om vem jag är och vad den här bloggen (mest) kommer att handla om.
Jag heter Sabina och är 16 år gammal. Jag har många olika intressen, men mitt största intresse är att skriva, och en stor del av bloggen kommer (förmodligen) att handla om just skrivandet.
Men naturligtvis så kommer jag att blogga om annat också. Bland annat så kommer jag att blogga om min sökande efter kärleken, för även om jag inte är desperat så känns det lite konstigt att vara 16 år och aldrig ha varit kär.

Ha en bra kväll!

///

Sabina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0