Halv 1 på natten 25/26 maj.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men nu kommer en uppdatering. :)

London var underbart. Det var andra gången jag var där, men det är alltid en upplevelse. :) Foton kommer snart.
Dock så lyckades jag halka i badkaret/duschen i onsdags, och det känns fortfarande. (Med andra ord, det gör ont ibland.) Jag lyckades nämligen slå i sidan i kanten. Aj.

Farfars begravning är på onsdag. :(

25 maj var det första semi-finalen i ESC. :) Dock så gick inte Polen vidare till final. :( Jag hejade verkligen på det landet.
Jag kände igen den manlige programledaren i ESC på en gång, men kunde inte komma på var jag hade sett honom. Sedan så kom jag på det. Han är programledare i ett norskt barnprogram, Krem Nasjonal. ;)
Har ni sett semi-finalen? Vad tyckte ni i så fall? Och vilka hejade ni på?

Efter ESC så kollade jag på en Oslo-special på en tysk talkshow (som jag kollade på via Internet). Alexander Rybak var en av gästerna, men han verkade ha skadat sig, för han hade ett bandage runt ringfingret och lillfingret. :( De pratade om skadan, men jag missade det eftersom sidan ville att jag skulle uppdatera den. -.-
Jaja, Alex var lika rolig och bra som vanligt, trots skadan. Han sjöng en födelsedagssång, spelade fiol till en låt och petade programledaren i magen. ^^

Jag har börjat skriva på en ny bok. :) Den här gången så är huvudpersonerna två älvor, och jag tror att den kan bli bra. :)

Nej, nu ska jag sova. Jag ska på möte imorgon klockan 10 angående mitt sommarjobb.

///

Sabina

13 maj. :)

Jag har haft mycket att göra, men nu så kommer lite uppdateringar om mitt liv. :)

Jag ska till England idag, så jag har packat för fullt (och så har jag ringt mitt sommarjobb och sagt att jag inte kan komma på ett möte som man måste komma på). :)
Dock så har den här veckan inte bara varit glad. I måndags så fick jag veta att min farfar är död, och jag låg och grät hela den natten. :( Vila i frid, farfar.

Det är den 13 maj idag, och det betyder att min favoritartist Alexander Rybak, som vann ESC 2009, fyller år. :) Grattis, Alex. :)
Även om Alexanders låtar nästan kräver att man gillar den typen av musik (folkmusik), så har han helt underbara låtar som är väl värda att lyssna på. :)
Här kommer en lista på alla låtar av honom som är väl värda att lyssna på (och lite kommentarer):

Fairytale (Låten som han vann med i ESC. Den blir lite småtråkig om man hör den för mycket, men texten är bra och personlig, eftersom den handlar om hans ex-flickvän.)
Roll With The Wind (Otroligt bra. Refrängen är enkel att sjunga med i, och melodin är bra. Han har dessutom gjort en svensk verison av den med Timoteij)
Funny Little World (Någon som hör fiolen utan att titta på när han uppträder? ;) )
13 Horses (Sorglig låt, som är min favorit.)
Dolphin (Vem sa att delfiner inte kan simma i himlen? :P Enligt Alex så kan de det i alla fall. ;) )
Kiss And Tell (Väldigt bra låt, som handlar om att hans ex, som han sjunger om i Fairytale, gjorde en "kiss and tell", alltså berättade det i tidningen. Ytterligare en sann historia.)
Abandoned (Tvåa bland mina favoriter. Texten är underbar.)
Europe Skies (Trea bland mina favoriter. Väldigt bra text. :) )
Fela Igjen (En rolig raplåt på norska, som Alex gjorde med sina kompisar. De rappar, och Alex sjunger. Om inte annat så är musikvideon väl värd att se. Handlar om Alexs misslyckanden med tjejer. ;))
Oah (Någon som hör något annat än "I love you, MOA"? Säg till i så fall. ;) Svängig låt. :) )

Det visade sig att jag nu skrev de flesta av hans låtar, och det är ett bevis på hur bra han är. ;)
Många av hans texter är ganska (Fairytale handlar om hans ex, Roll With The Wind handlar om att han har blivit lämnad osv), och de texterna är väldigt bra. :) 
Kolla gärna upp klipp från dokumentären "Fairytale-The Movie". Speciellt scenen där han leker Michael Jackson. Den är en av de roligaste scenerna i hela dokumentären. ;) 

Nej, nu ska jag snart åka, så jag lämnar er där. :)

Ha det bra!

///

Sabina





Några bilder på födelsebarnet (eller barnet och barnet, han är ju vuxen. ;) ) :

(Bilden som finns på omslaget till han första skiva, "Fairytales")

  


(Visst ser han glad ut? :) Det ser ut som om han skär upp födelsedagstårta, precis som idag. :) )



(Alex och hans mamma. Visst är de lika? :) )


RSS 2.0